Nieuws

Updates over NMI, onze cursussen en interessante artikelen.

Foutloos Rekenen winnaar van de aNewSpring awards!

Bij de aNewSpring Awards in Rotterdam is de cursus Foutloos Rekenen als winnaar uit de bus gekomen!  Deze prijs werd uitgereikt aan de kandidaat die het beste gebruik wist te maken van de software van aNewSpring bij het ontwikkelen van een online leeromgeving. We behoorden al tot de drie overgebleven kansmakers, en hadden een goed filmpje waar het publiek van onder de indruk was, toch het bleef spannend totdat de uitslag bekend werd. Een prachtige beloning op de jarenlange inzet van de medewerkers van het NMI!

De online leeromgeving van de cursus Foutloos Rekenen biedt de mogelijkheid voor leerlingen om online de stof te oefenen die tijdens de les is behandeld en voor docenten om dit te monitoren. De leerlingen van Foutloos Rekenen waren al enthousiast over deze leeromgeving, en de docenten van het NMI ook, daarom is waardering van buitenaf krijgen natuurlijk helemaal super.

Hieronder staan enkele winnaars op de foto:

Door het winnen van de prijs voelen wij ons aangespoord om te blijven ontwikkelen, en niet alleen bij de cursus Foutloos Rekenen, maar ook bij de andere cursussen die aangeboden worden door het NMI. Hopelijk kunnen wij nog veel leerlingen blij maken met de online leeromgeving en in de toekomst misschien nog meer prijzen winnen.

Meer informatie over de aNewSpring Awards vind je op de site van aNewSpring.

Relevante artikelen