Nieuws

Updates over NMI, onze cursussen en interessante artikelen.

Het basisonderwijs gaat weer open!

Beste ouders/verzorgers,

Het is zover: het basisonderwijs opent vanaf maandag 8 februari weer haar deuren. Zoals we steeds gedaan hebben in deze crisis, zullen we voor de cursussen Foutloos Rekenen en Grip op Tekst ook nu meegaan in het beleid voor het basisonderwijs.

De groepen die op locatie gestart zijn, zullen we weer op dezelfde manier op locatie vervolgen. Dus vanaf maandag 8 februari worden onze locaties weer geopend voor de cursusgroepen.

We zijn heel blij dat ook wij weer op locatie mogen lesgeven en we de kinderen vanaf volgende week weer kunnen zien!

Na overleg met de onderwijssector heeft de overheid een dringend advies gegeven om kinderen van groep 7 en 8 buiten de klassen een mondkapje te laten dragen. Dit is een advies en dit zullen wij dus ook niet verplicht stellen. In de les hoeft er geen mondkapje gedragen te worden. Onze docenten kunnen ervoor kiezen om tijdens de les gebruik te maken van een mondkapje. Ook dit is niet verplicht.

Voor de online cursusgroepen verandert er niets.

Wij willen u vragen om alle reeds bestaande maatregelen strikt in acht te nemen. Bij verkoudheidsklachten verzoeken wij u om uw kind thuis te houden. Dit geldt ook als een gezinslid van uw kind ziekteverschijnselen heeft of in afwachting is van een testuitslag. Vanzelfsprekend blijft uw kind ook thuis wanneer een van de gezinsleden positief getest is. Uw kind kan de les dan vanuit huis live mee volgen. We hebben inmiddels ruime ervaring met de online lessen en ‘hybride’ lessen (waar tegelijkertijd kinderen op locatie zitten en andere kinderen de les online volgen). Voor bijna alle kinderen werkt dit heel goed.

Maakt u zich geen zorgen: indien uw kind een achterstand heeft opgelopen, zullen wij er alles aan doen om dit weer in te halen, bijvoorbeeld in de vorm van extra lessen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat uw kind ook in deze moeilijke tijd Foutloos zal leren Rekenen en/of Grip op Tekst krijgt!

We kijken ernaar uit om de kinderen volgende week weer op onze locaties te verwelkomen!

Wij danken u voor uw begrip!

Met vriendelijke groeten,

Team Foutloos Rekenen en team Grip op Tekst

Relevante artikelen