Nieuws

Updates over NMI, onze cursussen en interessante artikelen.

Online bijeenkomst Wetenswaardig op 5 en 25 juni

Speciaal voor scholen die in schooljaar 2024-2025 willen starten met Wetenswaardig organiseren we twee keer een online bijeenkomst, waarbij de implementatie van de methode centraal staat. Je bent van harte uitgenodigd op 5 of 25 juni! 

Om meer informatie te geven over de opzet, de uitgangspunten en de opbouw van de methode, organiseren we twee keer een online bijeenkomst, waarbij we stilstaan bij belangrijke pijlers voor een succesvolle implementatie van Wetenswaardig. Ook delen leerkrachten van vroegstartscholen hun ervaringen met de methode en kun je hen het hemd van het lijf vragen! We nodigen je van harte uit voor één van de twee online bijeenkomsten op woensdag 5 juni of dinsdag 25 juni van 15:30 tot 17:00 uur.

Aanmelden
Dit wil je niet missen! Meld je snel aan en denk alvast na over de vragen die je wilt stellen over de implementatie. Deel deze met ons in het aanmeldformulier, zodat wij de bijeenkomsten optimaal kunnen voorbereiden.

Praktische informatie
Datum: woensdag 5 juni of dinsdag 25 juni.
Locatie: online – een link naar de bijeenkomst ontvang je een dag van tevoren.
Tijd: 15:30 tot 17:00 uur.

Meer weten?
Meer informatie over de lesmethode Wetenswaardig, voorbeeldmateriaal en de laatste updates vind je op onze website. Neem bij vragen vooral contact met ons op via info@mathematischinstituut.nl.

We kijken ernaar uit je 5 of 25 juni te zien. Tot dan!

Relevante artikelen