Nieuws

Updates over NMI, onze cursussen en interessante artikelen.

Goed rekenonderwijs is een recht, ook in coronatijd 

Het coronavirus heeft een enorme impact op onze maatschappij en ons dagelijks leven. Ook het onderwijs van onze kinderen wordt stevig geraakt door deze crisis. Wij merken dat veel ouders en kinderen door de bomen het bos niet meer zien. Ouders komen erachter hoe droevig het gesteld is met het rekenonderwijs in Nederland en de rekenvaardigheden van hun kinderen. Er is sterke behoefte aan een overzichtelijk, goed in elkaar getimmerd lesprogramma.

Zoals we altijd hebben gezegd: elk kind rekent op ons. Ook in tijden van corona. Foutloos Rekenen blijft er ook in deze moeilijke tijden alles aan doen om toponderwijs te leveren voor al onze leerlingen. Momenteel volgen meer dan 500 kinderen bij Foutloos Rekenen een reguliere cursus via onze online kanalen. Deze diensten stellen we kosteloos ter beschikking aan onze leerlingen die de cursus al hebben afgerond. Daarmee nemen wij onze verantwoordelijkheid voor goed rekenonderwijs. Wij, maar ook onze leerlingen en ouders, zijn positief verrast door alle extra mogelijkheden die online lessen bieden ten opzichte van fysieke lessen op locatie.

Wij zorgen ervoor dat uw kind op rekengebied het maximale uit dit schooljaar haalt en straks zonder achterstand en met frisse moed aan het nieuwe schooljaar begint. Vlot en foutloos door de coronacrisis heen!

Wat?

Alle basisschoolstof voor rekenen t/m eind groep 8.

Voor wie?

Alle oud-leerlingen van Foutloos Rekenen die de cursus hebben afgerond. Ook voor degenen die na de vakantie naar de middelbare school gaan!

Hoe?

Online lessen met individuele begeleiding. Zelf zijn wij positief verrast door alle extra mogelijkheden die online lessen bieden ten opzichte van fysieke lessen op locatie. Ook onze leerlingen die momenteel online de cursus volgen, zijn erg positief.

Meedoen?

Meld uw kind aan zoals beschreven onder het kopje ‘Aanmelden’.

Aanmelden:

Stuur een e-mail naar: opfris@foutloosrekenen.nl

Vermeld hierin het volgende:

Hierbij meld ik mijn kind aan voor het Nazorgprogramma van Foutloos Rekenen

Voor- en achternaam leerling: _____________

In welke groep zit de leerling nu: _____________

In welke groep zat de leerling ten tijde van de cursus Foutloos Rekenen: _____________ Wie was de docent bij de cursus Foutloos Rekenen: _____________

E-mailadres: _____________ Telefoonnummer: _____________

Let op! Het door u opgegeven telefoonnummer voegen wij toe aan de WhatsApp-groep: ‘Vlot en Foutloos Rekenen’. Deze groep wordt gebruikt voor organisatorische mededelingen van Foutloos Rekenen, zoals lesdagen, lestijden voor de komende weken, de link met de uitnodiging en instructies voor het online programma. In deze groep kunnen alleen berichten geplaatst worden door Foutloos Rekenen. Ouders en leerlingen kunnen GEEN berichten plaatsen in deze groep. Dit ten behoeve van duidelijke communicatie en het voorkomen van onnodige onzekerheden.

 

 

Relevante artikelen