Nieuws

Updates over NMI, onze cursussen en interessante artikelen.

Wetenswaardig: korting voor vroegstartscholen én handig implementatieschema

In schooljaar 2023-2024 startten de eerste scholen met onze nieuwe lesmethode Wetenswaardig. In schooljaar 2025-2026 is de lesmethode helemaal compleet, maar met het nieuwe implementatieschema kan iedere school op ieder moment starten met de methode voor groep 5, 6, 7 en 8. Nu zelfs met korting! 

Wetenswaardig bij RTL-Nieuws en het Jeugdjournaal

Dit schooljaar zijn de eerste scholen gestart met de themaboeken van Wetenswaardig en ze zijn zeer enthousiast. Over de kennisrijke inhoud en de praktische werkwijze, maar ook over de veel betere leesprestaties van de leerlingen. Een school heeft er zelfs de krant en het RTL Nieuws mee gehaald. En weer een andere school kwam er mee in het Jeugdjournaal.

Ook starten? 25% korting bij bestelling vóór 1 juli 2024

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van de lesmethode Wetenswaardig. Wetenswaardig is compleet in schooljaar 2025-2026. Maar nu al kunnen scholen goed onderwijs geven met kennisrijke en lange teksten. In groep 5, 6, 7 en 8 kan het komende schooljaar lesgegeven worden met Wetenswaardig. Voor groep 4 komt volgend schooljaar de eerste klassenset uit, mooi om al eens uit te proberen! Nog niet alle 30 thema’s zijn gereed, maar elke school kan al beginnen in het komende schooljaar 2024-2025. Op de boekenplanken vind je alle thema’s!

boekenkast-wetenswaardig

Als je bestelt vóór 1 juli 2024 ontvang je 25% korting. Meer weten over Wetenswaardig of direct bestellen met de bestellijst? Neem contact op via info@mathematischinstituut.nl!

Wetenswaardig-korting-24-25

 

Implementatieschema

Speciaal voor scholen die aan de slag gaan met Wetenswaardig hebben we een implementatieschema opgesteld. Print hem uit en hang hem op een mooi plekje in de teamkamer. Zo weet elke collega welke thema’s van Wetenswaardig het komende schooljaar aan bod komen.

Implementatieschema

Vragen over Wetenswaardig?

Meer informatie over de lesmethode Wetenswaardig, voorbeeldmateriaal en de laatste updates vind je op de Wetenswaardig website. Neem bij vragen vooral contact met ons op via info@mathematischinstituut.nl.

Relevante artikelen